Hey!

Na een lange en zware zwemtocht, produceerde ik op 8 oktober 1998 voor het eerst geluid in het ziekenhuis van het West-Vlaamse Izegem. Twintig jaar later produceer ik nog steeds geluid, alleen niet meer naakt en ik probeer er nu ook voor te zorgen dat mensen daar geen koppijn van krijgen.

Dit ben ik, in een radiostudio (met een blij bakkes).

Ik heb een gezonde passie voor radio en geluid. Al van kinds af was ik getriggerd door de radio en dan vooral door de sportverslaggeving op de radio. Na mijn middelbare studies Economie & Moderne Talen, besloot ik om aan de Hogeschool West-Vlaanderen (sport)journalistiek te volgen.

Gestart als een jongen met een duidelijk en nauw idee. Geëindigd als een man (in het hoofd een jongetje) met een brede kijk. Sport was het enige domein dat mijn interesse kon wekken. Die tijd ligt ondertussen al achter me en nu ben ik geïnteresseerd in zowat elk domein. Politiek, cultuur, binnenland, buitenland, economie, sport,…. Ik probeer mijn interesses en kennis zo breed mogelijk te houden.

Dat geldt ook voor media. Mijn voorkeur gaat ongetwijfeld uit naar radio, maar ik maak en bewerk ook graag video’s en schrijven doe ik ook met de glimlach. Als ik dat niet aan het doen ben, dan sport ik. Ik voetbal bij Olympic Ledegem, maar lopen, fietsen en tennissen behoren ook tot mijn hobby’s. Ik probeer zoveel mogelijk te sporten, als onderdeel van mijn gezonde levenstijl.

Wat moet je nog weten?

  • Ik omschrijf mezelf als ‘playful’. Ik neem het leven niet al te serieus en ik ben nogal speels (maar discipline staat ook in mijn woordenboek). Lachen is gezond en dat probeer ik zoveel mogelijk te doen.
  • Ik vind ook dat je moet weten dat X!NK in 2003 de Belgische inzending voor het eerste Junior Eurovisiesongfestival was. Parate kennis is zeer belangrijk!
  • Ananas op een pizza is NOT DONE!!!!

Bedankt voor je interesse.